foto

Natalja Kračkovskaja

  • nar. 24.11.1938
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 3.3.2016 (77 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Staryje pěsni o glavnom 3 (TV film)
1997 Děti ponědělnika
1995 Hong ying tao
Moskovskije kanikuly
1994 Master i Margarita
Russkij sčjot
Russkoje čudo
1993 Alfons
Ka-ka-du
My Family Treasure
1992 Grech
Na Děribasovské je krásně aneb Na Brighton Beach zase prší
Tri avgustovskich dňa
V poiskakh zolotogo fallosa
1991 Agenty KGB tože vljubljajutsja
Blázni
Govoryashchaya obezyana
1990 Častnyj detektiv, ili operacija 'Kooperacija'
Аферисты
1989 Dubrovskij
Ruanskaja děva po prozvišču Pyška (TV film)
1988 Proisšestvije v Utinoozjorske
Raz, dva, gore - ně běda!
1987 Muž z bulváru Kapucínů
Silneje vsech inych velenij
1986 Nuzhnye lyudi (TV film)
1985 Podvig Oděssy
Posle doždička v četvěrg
Salon krasoty
1984 Legenda i ljubvi
Поручить генералу Нестерову...
1983 Slibuji...
Večery na samotě u Dikanky (TV film)
Ženatý svobodný
1982 Chraňte muže!
Pokrovskije vorota (TV film)
Predčuvstvije ljubvi
Tam, na něvědomych dorožkach...
Vasilij Buslajev
1981 Staňte se mým mužem
1980 Facka
1979 Marnost nad marnost
Pěna
1977 Inkognito v Petrohradě
Volšebnyj fonar
1976 Ma-ma
1975 Harsnatsun hyusisits (TV film)
Ivan i Kolombina
Krůček k lásce
Ozvěny
To snad není možné!
1974 Carevič Proša
Kyš i Dvaportfelja
1973 Eta vesjolaja planeta (TV film)
Ivan Vasiljevič mění povolání
Červená kalina
Нейлон 100%
1972 Чиполлино
1971 Dvanáct křesel
1968 Nikolay Bauman
1967 Operatsiya Trest (TV film)
1964 Ženitba Balzaminova
1962 Kolegové
1961 Bitva na pochodu
1960 Normandie-Niemen
Russkiy suvenir
Všechno teprv začíná
1959 V stěpnoj tiši

TV seriály

2011 Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
2002 Mediki (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)
1979 Místo akce neměnit! (TV seriál)
1978 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Do tretěgo vystrela (E13)
1976 Dva kapitáni (TV seriál)

Host

TV pořady

1980 Benefis Taťjany Doroninoj (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky