foto

Tessa de Josselin

  • nar. 13.4.1989 (30 let)
    Narrabeen, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sink
2015 V mužském objetí
2013 Nerds in Love

TV seriály

2018 Dead Lucky (TV seriál)
2015 Jste připraveni (TV seriál)
2013 In Your Dreams - Sommer deines Lebens (TV seriál)
2012 Tricky Business (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace