foto

Carl Benton Reid

  • nar. 14.8.1893
    Lansing, Michigan, USA
  • zem. 16.3.1973 (79 let)
    Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1966 Madame X
1963 Ošklivý Američan
1962 Okamžik rozhodnutí
The Underwater City
1960 Hodiny odvahy
The Bramble Bush
1959 Pahorek Pork Chop
The Trap
1958 Tarzan's Fight for Life
The Last of the Fast Guns
1957 Battle Hymn
Pied Piper of Hamelin, The (TV film)
Spoilers of the Forest
Time Limit
1956 A Day of Fury
Poslední vůz
Strange Intruder
The First Texan
1955 One Desire
Po levici Boha Otce
The Spoilers
Wichita
1954 Athena
Command, The
Egypťan Sinuhet
Zlomené kopí
1953 Escape from Fort Bravo
Main Street to Broadway
1952 Boots Malone
Brigand, The
Carbine Williams
First Time, The
Indian Uprising
Odstřelovač
The Story of Will Rogers
1951 Criminal Lawyer
Lorna Doone
Smuggler's Gold
The Family Secret
The Great Caruso
1950 Convicted
Na opuštěném místě
Stage to Tucson
The Flying Missile
The Fuller Brush Girl
The Killer That Stalked New York
1943 Severní hvězda
1942 Tennessee Johnson
1941 Lištičky

TV seriály

1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
1962 Stoney Burke (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
Westinghouse Playhouse (TV seriál)
1960 Johnny Midnight (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 Lux Playhouse (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace