foto

Edelyn Okano

  • nar. 7.1.1978 (41 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Torrance
2009 Dough Boys
2008 Candy Shop, The
2005 6. Batalion

TV seriály

2016 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Forty-One (S02E19)
Brooklyn 99 (TV seriál)
The Overmining (S04E09)
2015 Castle na zabití (TV seriál)
Tváří v tvář smrti (S07E18)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2002 Kapalaran (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace