foto

Juan Diego

  • nar. 14.12.1942 (76 let)
    Bermujos, Sevilla, Andalucía, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A pesar de todo
2017 Nejistá sláva
No sé decir adiós
Oro
2014 Anochece en la India
Cebra
2012 30 let v temnotě
Insensibles
Todo es silencio
2011 17 hodin
2010 Il signore della truffa (TV film)
K čertu s ošklivci
Lope - Nezkrotný básník
2009 Růžový a černý
2007 Casual Day
Fuerte Apache
2006 Pobre juventud
Triunfo, El
Vete de mí
2004 El 7º día
La vida que te espera
Torapia
2003 Agonía, La
Noviembre
Pasión singular, Una
Torremolinos 73
2002 Panna chlípnosti
Smoking Room
2000 Fugitivas
You're the One (una historia de entonces)
Zima lesních víl
¡Ay, Carmela! (TV film)
1999 Lorca, Santiago y seis poemas gallegos
Mezi nohama
Paříž-Timbuktu
Pepe Guindo
Rincones del paraíso
Yerma
1997 Novia de medianoche, La
1993 Tirano Banderas
1992 Beso del sueño, El
Šunka, šunka
1991 Cabeza de Vaca
Masopustní úterý
Noche más larga, La
Ohromený král
Pepo, el del olvido
1989 Mar es azul, El
Temná noc
1988 Běloch být dobré
Jarrapellejos
Pasodoble
1987 Laura, del cielo llega la noche
1986 Así como habían sido
Dragón Rapide
El Hermano bastardo de Dios
Viaje a ninguna parte, El
1985 De tripas corazón
Faraónův dvůr
Isola, Un' (TV film)
Los Paraísos perdidos
1984 Nevinní svatí
1980 Cuentos eróticos
1979 Buscón, El
1977 Criatura, La
1976 Colorín colorado
Emilia... parada y fonda
1975 Largo retorno
Velký dům
Yo creo que...
1974 A co tvůj blížní?
1970 Drama žárlivosti
1969 Algo amargo en la boca
El taxi de los conflictos
1968 Flamencos, Los
1967 Hombre de mundo, El (TV film)
1966 Fantasía... 3

TV seriály

2012 Toledo (TV seriál)
2010 Pacovo mužstvo (TV seriál)
El acabose de los tiempos (S09E13)
Patadón y parriba (S09E12)
Ojito avizor (S09E11)
další epizody (13)
2009 Pacovo mužstvo (TV seriál)
Todos los planes de Lucas Fernández (S08E12)
¡Amor a bocajarro! (S08E11)
Vengo con tres heridas (S08E10)
další epizody (25)
2008 Martes de carnaval (TV seriál)
Pacovo mužstvo (TV seriál)
Contra las cuerdas (S06E14)
Tiroteo nupcial (S06E13)
El novio cadáver (S06E12)
další epizody (27)
2007 Pacovo mužstvo (TV seriál)
La traca final (S04E13)
La ola de calor (S04E12)
Los GAL de San Antonio (S04E11)
další epizody (26)
2006 Pacovo mužstvo (TV seriál)
Bajo tierra (S02E14)
El código Vicente (S02E13)
Tarde de toros (S02E12)
další epizody (19)
2005 Pacovo mužstvo (TV seriál)
Un lugar en el mundo (S01E08)
El brillo del oropel (S01E07)
El apocalipsis (S01E06)
další epizody (8)
2002 Padre coraje (TV seriál)
1994 Historias de la puta Mili (TV seriál)
1986 Segunda Enseñanza (TV seriál)
1981 El actor y sus personajes (TV seriál)
1974 Pícaro, El (TV seriál)
1971 Las doce caras de Eva (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1959 Teatro de familia (TV seriál)

Dokumentární

2018 Camarón: Flamenco y Revolución
La última toma
2015 Aragón rodado
1976 Olavide

Host

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace