foto

Dmitrij Kuličkov

  • nar. 3.6.1979 (40 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Odesskiy parokhod (TV film)
Piková dáma
2018 Fabrika
Piligrim
Rubež
Těň sovy
2017 Gorod-zad
Konvert
2015 Insajt
Ochrana
Priličnyje ljudi
Rajskije kušči
2014 Grešnik
Hlupák
2013 Major
Otdať koncy
Tango motylka (TV film)
2012 Konvoj
Žiť
2011 Bablo
Vykoupení
2010 Brestská pevnost
Moskva, ja ljublju těbja!
2009 Buben, baraban
2008 Sčastlivogo puti (TV film)
2007 Křemen
2006 Geroj našego vremeni

TV seriály

2019 Fantom (TV seriál)
Zoloto Lagina (TV seriál)
2018 Operacija "Satana" (TV seriál)
2017 Byvšije (TV seriál)
Doktor Richter (TV seriál)
Krovavaja baryňa (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Zatonskij oborotěň (E13)
Děňgi (TV seriál)
Medsestra (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Něpodsudnyje (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2014 Praktika (TV seriál)
Proščaj, ljubimaja (TV seriál)
Seďmaja runa (TV seriál)
2013 Dněvnik svekrovi (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
Ubiť Stalina (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Krvavá pomsta (S01E05)
2012 Inkassatory (TV seriál)
Tri dňa lejtenanta Kravcova (TV seriál)
2010 Gluchar (TV seriál)
Baňa (S03E40)
Žaloba (S03E39)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky