foto

Leszek Lichota

  • nar. 17.8.1977 (42 let)
    Wałbrzych, Województwo dolnośląskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Corpus Christi
2018 Miłość jest wszystkim
Okna, okna
2017 Czuwaj
2016 3xLáska
7 rzeczy, których nie wiecie o facetach
2015 Karbala
Wkręceni 2
2014 Kochanie, chyba cię zabiłem
Warsaw by Night
2012 Páté roční období
2011 Lynč
Maraton tańca
Z miłości
2009 Generál Nil
2008 Jaro 1941
Rozmowy nocą
2007 Świadek koronny

TV seriály

2019 Pułapka (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
Wataha (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2018 Pułapka (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2017 Wataha (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2015 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
další epizody (13)
2014 Wataha (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S06E13)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
další epizody (26)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
další epizody (25)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Układ (S10E08)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (28)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Spadkobiercy (E12)
Narodziny gwiazdy (E11)
Niespodzianka (E10)
další epizody (12)
Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Ostatnia podróż (S04E11)
Oświadczyny (S04E08)
další epizody (8)
2010 Apetyt na życie (TV seriál)
Blondynka (TV seriál)
Ósmy kolor tęczy (S01E13)
Szczęście na raty (S01E12)
Przyjaciółki są jak bimber (S01E11)
další epizody (11)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Sprawiedliwi (TV seriál)
Żegota (E04)
2009 39 i pół (TV seriál)
Wizyta (S03E01)
Katastrofa (S02E13)
Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Niemiecka ruletka (S02E10)
Strzały na Pawiaku (S02E09)
další epizody (6)
2008 Glina (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2007 Odwróceni (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (4)
Glina (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 1 (S02E01)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky