foto

Yoon-hye Kim

  • nar. 24.5.1991 (29 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Saranghagi ddaemune
2015 Sungnan byeonhosa
2013 Sonyeo
2012 Jeomjaengyideul
2007 Adeul

TV seriály

2018 Jesamui Maeryeok (TV seriál)
Mohitto (TV seriál)
2017 Yeobgijeokin geunyeo (TV seriál)
2016 Baempaieo tamjeong (TV seriál)
2013 Hooayoo (TV seriál)
Yiootjib kkotminam (TV seriál)
2012 Seonnyeoga pilyohae (TV seriál)
2011 Kangryukban (TV seriál)
Neon naege banehsseo (TV seriál)
2007 Choikang! ul eomma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky