foto

Jani Volanen

  • nar. 1.11.1971 (47 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja
Rozesmát, nebo zemřít
2017 Napapiirin sankarit 3
2016 Důl
2015 Elämältä kaiken sain
Häiriötekijä
2012 Láska a jiné trable
Vyšetřování
2010 Potilas
2009 Kukkulan Kuningas (TV film)
Toinen jalka haudasta
Zakázané ovoce
2008 Jungle of Dreams (TV film)
Putoavia enkeleitä
2007 Maan mitta (TV film)
Práce pro chlapa
Sooloilua
2006 Král telenovely
Matti
2005 NDA - Salassapitosopimus (TV film)
2004 Vares - Yksityisetsivä
1999 Jerico 2000 (TV film)
Rakastin epätoivoista naista
Silmä silmästä
1998 Polykačka ohně
1997 Ristin juurella (studentský film)
The Joyboys Story
Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava
1995 Ruuvimies (TV film)
1994 Let's Play Zeus (TV film)
Vääpeli Körmy - Taisteluni
1993 Paatti (studentský film)
Romanovin kivet
1992 Tapporahat (TV film)
Vääpeli Körmy ja etelän hetelmät
1991 Vääpeli Körmy ja vetenalaiset vehkeet
1990 Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva

TV seriály

2018 Bullets (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Karppi (TV seriál)
Alku (S01E12)
Ruhjeita (S01E11)
Yksin (S01E10)
další epizody (12)
2016 Kynsin hampain (TV seriál)
Vaalien tulos selviää (E10)
Kovat keinot käyttöön (E09)
Konsensuksen nimissä (E08)
další epizody (10)
2015 Syke (TV seriál)
Joulumaa (S02E10)
Lumetta (S02E09)
Joutsenlaulu (S02E05)
další epizody (6)
2014 Brändärit (TV seriál)
Miljoonat (E10)
Ässä (E09)
Säästöt (E07)
další epizody (4)
Syke (TV seriál)
Julkinen eläin (S01E08)
Pappi, lääkäri, kuppari (S01E07)
Maa on syanoottinen laulu (S01E06)
další epizody (7)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Sydämen sairautta (E08)
Kaikkea ei aikakaan paranna (E07)
Kenen lauluja, kenen leipää? (E06)
další epizody (7)
2011 Virta (TV seriál)
Velka 2/2 (E10)
Velka 1/2 (E09)
2010 Kallio (TV seriál)
Jälki (E10)
Helppo elämä (TV seriál)
Ruumis ja veri (S02E04)
Perhe (S02E03)
Pelko (S02E02)
další epizody (4)
2009 Helppo elämä (TV seriál)
Ystävyys, yhteistyö, avunanto (S01E12)
Vapaus (S01E09)
2008 Kymenlaakson laulu (TV seriál)
Suojelijat (TV seriál)
Niilo - kultasepän konkurssi (E10)
Noora - mustaa ja valkoista (E09)
Rami - ken kuoppaa kaivaa... (E06)
další epizody (4)
Ylikävely (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2007 Pasila (TV seriál)
2005 Firma (TV seriál)
Epäonnistujan DNA (E11)
Drunken sailor (E10)
Kanan maailmankaikkeus (E09)
2004 Headhunters (TV seriál)
2003 Ranuan kummit (TV seriál)
Remontti (TV seriál)
2002 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Lyhyet jäljet (S02E09)
Työmiehen lauantai (S02E08)
2001 Operaatio Interheil (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Äkkiä Anttolassa (TV seriál)
1997 Ota ja omista (TV seriál)
Vuoroin vieraissa (TV seriál)
Meillä kaikilla on omat salaisuutemme (E12)
Katson autiota hiekkarantaa... (E11)
Helsingin yö, täältä tullaan! (E10)
další epizody (12)
1994 Varokaa putoavia esineitä (TV seriál)
Episode 2 (E02)
1992 Tapulikylä (TV seriál)
1991 Häkkilinnut (TV seriál)
1986 Joulukalenteri (TV seriál)

Dokumentární

2007 Tabun synty
1993 Varusmiehestä reserviläiseksi
Varusmiehet

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Häiriötekijä - scénář, divadelní hra
2002 Rumble
1999 Jerico 2000 (TV film)
1997 The Joyboys Story

TV seriály

2019 M/S Romantic (TV seriál)
Pimeyden ytimessä (E04)
Koirien yö (E03)
Meidän poikamme merellä (E02)
další epizody (4)
2004 Sairaskertomuksia (TV seriál)
2003 Ranuan kummit (TV seriál)

TV pořady

2015 Tripla (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
2009 Ihmebantu (TV pořad)
2000 Julmahuvi esittää: Mennen tullen (TV pořad)
1998 Studio Julmahuvi (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2002 Rumble
1999 Jerico 2000 (TV film)
1997 The Joyboys Story

TV seriály

2019 M/S Romantic (TV seriál)
Pimeyden ytimessä (E04)
Koirien yö (E03)
Meidän poikamme merellä (E02)
další epizody (4)
2003 Ranuan kummit (TV seriál)

TV pořady

2010 Putous (TV pořad)
2009 Ihmebantu (TV pořad)
2000 Julmahuvi esittää: Mennen tullen (TV pořad)
1998 Studio Julmahuvi (TV pořad)

Host

TV pořady

2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2009 Ihmebantu (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
2000 Julmahuvi esittää: Mennen tullen (TV pořad)
1995 Toini ja Heikki Haaman Show (TV pořad)

Scénografická filmografie

TV pořady

2015 Tripla (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace