foto

Wiesław Komasa

  • nar. 15.1.1949 (68 let)
    Wiśnicz, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tady a potom
2013 Leszczu
2011 Lynč
Místnost sebevrahů
2010 Belcanto
2008 0_1_0
1993 Schindlerův seznam
1992 Nocne ptaki (TV film)
1991 Odjazd
1989 Tři sta mil do nebe
1987 Na stříbrném glóbu
1984 Thais
1982 Limuzyna Daimler-Benz
1980 Árie pro siláka
Wizja lokalna 1901
1977 Zakret
1975 Kazimír Veliký

TV seriály

2012 Krew z krwi (TV seriál)
Lekarze (TV seriál)
2011 Głęboka woda (TV seriál)
Komisarz Alex (TV seriál)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2006 Ranczo (TV seriál)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1995 Sukces (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace