foto

Jyrki Saarinen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2008 Lacrimosa
2002 Tappava säde (TV film)
1986 Kuutamoprinssi (TV film)

Dokumentární

2017 Itse asiassa kuultuna: Lenita Airisto (TV film)
Yle Live: Haloo Helsinki (koncert)
2004 Isälle Göstalta (koncert)
1986 Kerran vielä - Dingo (TV film)

TV pořady

2015 Tubecon awards 2015 (TV pořad)
2010 Arto Nybergin kesäduuniblues (TV pořad)
2009 10 uutta käskyä (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Poppia kyydissä (TV pořad)
2002 Yokotai (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1991 Anneli Sari - Bravo (TV pořad)

Koncert

2017 Yle Live: Ultra Bra (koncert)
2016 Ruisrock 2016: Anna Abreu (koncert)
Ruisrock: Chisu (koncert)
Ruisrock: Icona Pop (koncert)
Ruisrock: Ricky-Tick BB & Julkinen Sana (koncert)
Ruisrock: Robin (koncert)
Ruisrock: Vesala (koncert)
Yle Live: J. Karjalainen (koncert)
Yle Live: Sanni (koncert)
Yle Live: Tiisu (koncert)
Yle Live: Years & Years (koncert)

Divadelní záznam

2016 Kuolleesta talosta (divadelní záznam)
2009 Punainen viiva (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1998 Linnunradan pianobaari (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky