foto

Harry Jones

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Poslední sexbomby (TV film)
Příběhy upírka Rudolfa
Quills - Perem markýze de Sade
1997 Světlo z ohně
1996 Loch Ness
Muž v hlavní roli
Tajemný ostrov pokladů
1992 Bitva o Falklandy aneb jak jsem vyhrál válku (TV film)
1991 Jezdci časem (TV film)
1990 Chicago Joe a holka ze šantánu
Silent Scream
1989 Erik Viking
1988 Nebezpečné známosti
1987 Roman Holiday (TV film)
1986 Kill City
1985 Hitlerova SS: Portrét zla (TV film)
1983 Invitation to the Wedding
Plášť do deště
1981 Souboj Titánů
1977 Esther Waters (TV film)
1970 Rodinné pouto

TV seriály

1999 Harbour Lights (TV seriál)
Psychos (TV seriál)
1996 Jack and Jeremy's Real Lives (TV seriál)
Mug's Game, A (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
1994 Crocodile Shoes (TV seriál)
House of Windsor, The (TV seriál)
Lifeboat, The (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
Seekers (TV seriál)
Venkovská praxe (TV seriál)
1992 As Time Goes By (TV seriál)
Highlander (TV seriál)
Performance (TV seriál)
The Tomorrow People (TV seriál)
1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1988 Hard Cases (TV seriál)
Mr. Majeika (TV seriál)
You Rang, M'Lord? (TV seriál)
1987 Rockliffe's Babies (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Brush Strokes (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 Masterpiece Theatre: Bleak House (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
Robin Hood (TV seriál)
The Secret Servant (TV seriál)
1983 By the Sword Divided (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Out (TV seriál)
1977 Kilvert's Diary (TV seriál)
1976 Yanks Go Home (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
Legenda o Robinu Hoodovi (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1973 Second City Firsts (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

1963 World in Action (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace