foto

Maciej Mikołajczyk

  • nar. 21.9.1984 (36 let)
    Łapy, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jmenuju se Sára
Kurýr
2018 Kobieta sukcesu
Odnajdę Cię
Pitbull: Ostatni pies
2015 Karbala
2014 Kameny na pevnost
Kochanie, chyba cię zabiłem
2013 Jízdenka na Měsíc
V úkrytu
2012 Den žen
2011 Lynč
2009 Generál Nil
Menší zlo
2008 Kolik váží trojský kůň?
Serce na dłoni
2007 Katyň
Ranczo Wilkowyje
2006 Kryminalni. misja slaska (TV film)

TV seriály

2020 Echo serca (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (4)
2019 Echo serca (TV seriál)
Noc sylwestrowa (S02E17)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
další epizody (28)
Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Wataha (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
Komisarz Alex (TV seriál)
Zbrodnia prawie doskonała (S13E09)
2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Korona królów (TV seriál)
Pułapka (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Druga szansa (TV seriál)
Strzępy (S05E03)
2017 Wataha (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Strażacy (TV seriál)
Na własną rękę (S02E10)
Ojciec i syn (S02E09)
Bohater roku (S02E08)
další epizody (10)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Lotnisko (S16E03)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Donosy i kontrole (S01E03)
Strażacy (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
Uwikłani (TV seriál)
Janusz – dramat ojca (E08)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Portret psychologiczny (S13E09)
2014 Wataha (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Na krawędzi (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (5)
Komisarz Alex (TV seriál)
Lincz (S05E11)
Lekarze (TV seriál)
Czas na rewolucję (S04E13)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (4)
To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 1 (S01E01)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Porachunki (E06)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
2009 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Mag (S02E09)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Gardłowa sprawa (E77)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Na polskiej ziemi (S01E02)
Londyńczycy (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Trzeci oficer (TV seriál)
Stąd do wieczności (E05)
Wydział zabójstw (TV seriál)
Dług (E09)
Glina (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 85 (E85)
Episode 34 (E34)
Episode 33 (E33)
další epizody (9)
Glina (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 1 (S02E01)
2006 Pogoda na piątek (TV seriál)
Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 18 (S03E18)
Magda M. (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
Episode 4 (S03E04)
Niania (TV seriál)
Lekcja odpowiedzialności (S03E06)
2005 Kryminalni (TV seriál)
Temat z Norwida (S03E06)
Ucieczka (S03E05)
Karciarz (S03E04)

Dokumentární

2008 II. světová válka: Za zavřenými dveřmi (TV seriál)
My, cichociemni. Głosy żyjących

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky