foto

Maciej Mikołajczyk

  • nar. 21.9.1984 (35 let)
    Łapy, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 My Name Is Sara
2018 Odnajdę Cię
2015 Karbala
2014 Kameny na pevnost
Kochanie, chyba cię zabiłem
2013 Jízdenka na Měsíc
V úkrytu
2012 Den žen
2011 Lynč
2009 Generál Nil
Menší zlo
2008 Kolik váží trojský kůň?
Serce na dłoni
2007 Katyň
Ranczo Wilkowyje
2006 Kryminalni. misja slaska (TV film)

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
Episode 17 (S01E17)
další epizody (17)
Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Korona królów (TV seriál)
Pułapka (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Druga szansa (TV seriál)
Strzępy (S05E03)
2017 Wataha (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Strażacy (TV seriál)
Na własną rękę (S02E10)
Ojciec i syn (S02E09)
Bohater roku (S02E08)
další epizody (10)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Donosy i kontrole (S01E03)
Strażacy (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
Uwikłani (TV seriál)
Janusz – dramat ojca (E08)
2014 Wataha (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Na krawędzi (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (5)
Komisarz Alex (TV seriál)
Lincz (S05E11)
Lekarze (TV seriál)
Czas na rewolucję (S04E13)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (4)
To nie koniec świata! (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 1 (S01E01)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Porachunki (E06)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Na polskiej ziemi (S01E02)
Glina (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
2007 Glina (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 1 (S02E01)
2004 Kryminalni (TV seriál)

Dokumentární

2008 II. světová válka: Za zavřenými dveřmi (TV seriál)
My, cichociemni. Głosy żyjących

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace