foto

Jacques Aubuchon

  • nar. 30.10.1924
    Fitchburg, Massachusetts, USA
  • zem. 28.12.1991 (67 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Mergers & Acquisitions
1983 September Gun (TV film)
1982 Drop-Out Father (TV film)
1981 A Tale of Four Wishes (TV film)
1980 Power (TV film)
1978 Two-Five, The (TV film)
1974 Lady's Not for Burning, The (TV film)
1972 Hoax, The
1970 Black Water Gold (TV film)
1969 The Love God?
1967 Johnny Belinda (TV film)
1966 Good Old Days (TV film)
1965 McHale's Navy Joins the Air Force
1964 Wild and Wonderful
1961 Twenty Plus Two
1959 Chundelatý pes
1958 Hromská cesta
1957 Gun Glory
Short Cut to Hell
The Big Boodle
The Way to the Gold
1956 The Scarlet Hour
1954 Operation Manhunt
Stříbrný kalich
1953 Beneath the 12-Mile Reef
So Big

TV seriály

1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1979 CBS Library (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1978 David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
Project U.F.O. (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Sierra (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Vydat nebo zemřít (S03E05)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Paris 7000 (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
Garrison's Gorillas (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Tarzan (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Harris Against the World (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Grindl (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Valley of the Shadow (S04E03)
1962 Combat! (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Islanders (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Behind Closed Doors (TV seriál)
Northwest Passage (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
Special Agent 7 (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Hiram Holliday (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crusader (TV seriál)
Dr. Hudson's Secret Journal (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Mister Peepers (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
NBC Television Opera Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Goldbergs (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace