foto

Christoph Zrenner

  • nar. 1960
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Undine
2017 Ein Dorf rockt ab (TV film)
2015 Lotta a hledání lásky (TV film)
Už je tady zas
2014 Pláž Futuro
2013 Grenzgang (TV film)
2012 München 72 - Das Attentat (TV film)
2011 Familie macht glücklich (TV film)
Klarer Fall für Bär - Gefährlicher Freundschaftsdienst (TV film)
Restrisiko (TV film)
2010 Vincent jede k moři
2009 Mein Leben - Marcel Reich-Ranicki (TV film)
Richterin ohne Robe (TV film)
2008 Meine Mutter, mein Bruder und ich!
Utta Danella: Tajemství naší lásky (TV film)
2007 Čtyři mořské panny a pěkné nadělení (TV film)
2004 Engelchen flieg (TV film)
Muxmäuschenstill
2001 Vera Brühne (TV film)

TV seriály

2018 Praxis mit Meerblick (TV seriál)
Der Prozess (E03)
2017 Schuld nach Ferdinand von Schirach (TV seriál)
Das Cello (S02E03)
2016 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Schwierige Patienten (S02E01)
2013 Kriminálka Berlín (TV seriál)
Kranke Schwestern (S01E13)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Wunschbild (S02E11)
Hubert a Staller (TV seriál)
Schwarzer Freitag (S02E16)
Policie Hamburk (TV seriál)
Helen (S07E21)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
Klimawechsel (TV seriál)
Lotta & … (TV seriál)
2009 Flemming (TV seriál)
Klinik am Alex (TV seriál)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Die Schläfer (S06E03)
2007 Elvis a polda (TV seriál)
GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
2006 Alles über Anna (TV seriál)
Das Beste aus meinem Leben (TV seriál)
Spreewaldkrimi (TV seriál)
Stolberg (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Das Karussell (E05)
2004 Strom přání (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Divadelní záznam

2020 Komödienstadel - Nix geht mehr (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1982 Auf dem Nockherberg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky