foto

Nendži Kobajaši

  • nar. 7.2.1941 (78 let)
    Katsuragi, Wakayama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cuma jo bara no jó ni: Kazoku wa curai jo 3
Funohan
Hoši meguri no mači
2017 Kazoku wa curai jo 2
2016 Saraba abunai deka
2015 Haha to kuraseba
2014 Tonari no Onna (TV film)
Uzumasa Limelight
Čiisai O'uči
2013 Adži ičimonme (TV film)
Enzai šikei (TV film)
Sedm dní pro Slunečnici a její štěňata
Subete wa kimi ni aeta kara
Tokeiya no Musume (TV film)
Tokusó saizensen 2013: Šičitó no keisacuken (TV film)
Tókjó kazoku
2012 Hanayome (TV film)
Taxi Driver no Suiri Nisshi 30 (TV film)
2011 Adži ičimonme (TV film)
Shin Jidan Koshonin Ura File (TV film)
Suna no Utsuwa (TV film)
Toilet no Kamisama (TV film)
2010 Momi no ki wa nokotta (TV film)
2009 Giwaku (TV film)
Sarijuku hi ni (TV film)
2008 Chushingura - Otonashi no Ken (TV film)
Kachô Shima Kôsaku 2: Honkon no yûwaku (TV film)
Kačó Šima Kósaku (TV film)
Zeimu čósakan madogiwa Taró no džikenbo 17 (TV film)
2007 Cubaki Sandžúró
2006 Láska a čest
2005 Gion bayashi (TV film)
2004 Skryté ostří
2003 Café Lumière
2002 Soumrak
Zeimu čósakan madogiwa Taró no džikenbo 9 (TV film)
Šin džingi naki tatakai/bósacu
2001 Hotaru
Satoshi no Seishun (TV film)
2000 15-Sai: Gakkó IV
G-men 75 Special: Kaettekita wakadžišitači (TV film)
Home Sweet Home
Manuke sensei
Zeimu čósakan madogiwa Taró no džikenbo 4 (TV film)
Šiawase kazoku keikaku
1999 Poppoja
1998 Gakkó III
Oda Nobunaga (TV film)
1997 Curibaka nišši 9
1996 Kišiwada šónen gurentai
1995 Marks no jama
Nihon ichi mijikai 'Haha' e no tegami
1994 Hotel: Special – 94 haru (TV film)
1993 Kore kara umibe no tabibitotači (TV film)
1991 Hotel: Special – 91 haru (TV film)
Oishii kekkon
1990 Gokudó no onnatači: Saigo no tatakai
Hana no toki
1989 Bakajaró! 2: Šiawase ni naritai
Zennin no džóken
1988 Bakajaró! Wataši, okottemasu
Futari botchi
Iko ka modoro ka
Umi e, See You
1987 Chôchin
Hjórjú kjóšicu
Jogiša
Jošiwara endžó
1986 A-Hômansu
Kare no ótobai, kanodžo no šima
Kizudarake no kunshô
Nojuki jamajuki umibejuki
1985 Ikiteru uchiga hana nanoyo shin-dara sore madeyo to sengen
Jaša
Ma no toki
Sabišinbó
Soushun monogatari
Usugešó
1984 Tengoku ni ičiban čikai šima
The Audition
Šura no mure
1983 Akuma no hitojichi
Balada o Narajamě
Izakaja Čódži
Jukkai no mosquito
1982 Kaikjó
Kono ko no nanacu no oiwai ni
Saraba itoshiki daichi
Seišun no mon: Džiricu hen
1981 Aiju: yaru!
Eidžanaika
Seishun no mon
1980 Dareba
1979 Ógon no pátoná
1978 Nihon no don: Kankecuhen
1977 Hokuriku dairi sensó
Jakuza sensó: Nihon no don
Piranha-gundan: Daboshatsu no ten
1976 Bórjoku kjóšicu
1974 Karadžiši keisacu
1973 Džicuroku andógumi: Šúgeki hen
Joru no kajó: Onna no miči
1972 Šin Abaširi Bangaiči: Araši jobu danpu džingi
1971 Bakuto kirikomitai
Bórjokudan saibusó
1970 Gendai jakuza: Šindžuku no jotamono
Sengo hiwa: Hóseki rjakudacu
Šin Kjódai džingi
1969 Juki fudžin ezu
Čókósó no akebono
Šowa zankjóden: Karadžiši džingi
1968 Furjó bančó
Joru no tehaiši
Kigeki: Dantai rešša
Kigeki: Otto urimasu!!
Sakariba blues
Stanu se pilotem
Yoru no kayô series: Isezakichô blues
1967 Gjangu no teió
Kigeki: Keiba hiššóhó
Sošiki bórjoku
1966 Abaširi Bangaiči: Kója no taikecu
Aijoku
Boss wa ore no kendžú de
Džigoku no okite ni asu wa nai
Gokiburi butai
Otoko dokjó de šóbu suru
1965 Dani
Gjangu čódžó sakusen

TV seriály

2017 Keišičó zero-gakari: seikacu anzenka nandemo sódanšicu – Second Season (TV seriál)
2016 Ito'ošikute (TV seriál)
2015 Dekin no onna (TV seriál)
2014 Coffee-ya no Hitobito (TV seriál)
2010 99-nen no ai: Japanese Americans (TV seriál)
2009 Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
Jakó no kaidan (TV seriál)
2007 Bjakkotai (TV seriál)
Onna Keiji Mizuki 2 (TV seriál)
2006 Jirocho Seoi Fuji (TV seriál)
Nogaremono Orin (TV seriál)
2004 Kurokawa no tečó (TV seriál)
Šin kasóken no onna (TV seriál)
2003 Okami ni Narimasu! (TV seriál)
2002 Kasouken no Onna 4 (TV seriál)
Yoisho no Otoko (TV seriál)
2001 Kasouken no Onna 3 (TV seriál)
2000 Kasouken no Onna (TV seriál)
Nippon Academy šó (TV seriál)
1999 Kasóken no onna (TV seriál)
P.S. Genki desu, Shunpei (TV seriál)
1998 Kamen no Onna (TV seriál)
Ryakudatsu Ai ~ Abunai Onna (TV seriál)
1997 Stalker Sasou Onna (TV seriál)
1996 Adži ičimonme 2 (TV seriál)
1995 Adži ičimonme (TV seriál)
Hačidai šógun Jošimune (TV seriál)
Natsu! Depart Monogatari (TV seriál)
1994 Hotel 3 (TV seriál)
1993 Šinkansen monogatari '93 nacu (TV seriál)
1991 Depato! Natsu monogatari (TV seriál)
Papa to Nat-chan (TV seriál)
Vingt-cinq ans ~marriage~ (TV seriál)
1990 Hoteru (TV seriál)
翔ぶが如く (TV seriál)
1988 New York Koi Monogatari (TV seriál)
1978 Daitokai: Part III (TV seriál)
1977 Aniki (TV seriál)
1969 Džúdó iččokusen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace