foto

Henrik Lundström

  • nar. 13.12.1983 (36 let)
    Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Johan Falk: Blodsdiamanter
2013 Maturitní večírek
2012 Arne Dahl: Evropské blues (TV film)
2007 Darling
2006 Göta Kanal 2 - kanalkampen
2005 Kocken
2004 Trable na druhou
2003 Sprickorna i muren
Zlo mezi námi
2002 Viktor och hans bröder
2001 Bror min
Picknick på kyrkogården
2000 Společně

TV seriály

2020 Åreakuten (TV seriál)
Elden (E09)
Kvinnan i skogen (E08)
Downhill (E07)
další epizody (9)
2017 Poslední království (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2016 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Für immer Dein (E21)
2015 Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S03E10)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
další epizody (5)
2013 Most (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (9)
2011 Solsidan (TV seriál)
Fredde testar singellivet (S02E09)
2008 Om ett hjärta (TV seriál)
2004 Graven (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)