foto

Mia Eriksson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Uprchlík na malinové loďce
2013 Hotel
2012 Hinsehäxan (TV film)
2010 Incident v bance
2008 V moci davu

TV seriály

2013 Molanders (TV seriál)
2005 Saltön (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace