foto

Rune Bergman

  • nar. 30.5.1933
    Örebro, Örebro län, Švédsko
  • zem. 1.12.2014 (81 let)
    Malmö, Skåne län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Uprchlík na malinové loďce
2009 V hlavní roli Maja
2008 Věčné okamžiky Marie Larssonové
2001 Villospår (TV film)

TV seriály

2010 Wallander (TV seriál)
Anonymní zabijáci (S02E01)
2006 Wallander (TV seriál)
Luftslottet (S01E10)
1995 Mördare utan ansikte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace