foto

Johan Hedenberg

  • nar. 9.10.1954 (66 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dokonalý pacient
2018 Můj vlastní měsíc
2016 Útěk do budoucnosti
2015 Johan Falk: Blodsdiamanter
Johan Falk: Lockdown
Johan Falk: Slutet
2014 Uprchlík na malinové loďce
2012 Fjällbackamorden: I betraktarens öga (TV film)
Johan Falk: Alla råns moder
Johan Falk: De 107 patrioterna
Johan Falk: Organizatsija Karayan
Mig älskar ingen
2011 Za hranicemi
2010 Komisař Špek
2009 Jenny ger igen
Snarveien
2008 Ženská za volantem
1999 Nya lögner (TV film)
Trettondagsafton (TV film)
1997 Nattbuss 807
1996 Potatishandlaren (TV film)
1987 Hästens öga (TV film)
Skrik för livet (TV film)
1986 På liv och död
1984 Två solkiga blondiner
1980 Sverige åt svenskarna

TV seriály

2021 Deg (TV seriál)
2020 Cryptid (TV seriál)
2018 Ingen utan skuld (TV seriál)
Cannot Be Undone (E08)
Not Animals (E07)
At Any Price (E06)
další epizody (6)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Ve stínu moci (S06E01)
2017 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (5)
Hassel (TV seriál)
Illegal (S01E04)
Ruda (S01E01)
2016 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Blå ögon (TV seriál)
Kölvattnet (E09)
Jordskalvet (E07)
Mina föräldrars lögner (E06)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
2013 Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Skuteční lidé (TV seriál)
Tjuven (S02E04)
Most (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der böse Mann (E15)
Wallander (TV seriál)
Saknaden (S03E04)
2012 Hjem (TV seriál)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 10 (E10)
2009 Guds tre flickor (TV seriál)
Morden (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Schwarzer Engel (E06)
2008 Kungamordet (TV seriál)
Livet i Fagervik (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Ett gott parti (TV seriál)
Labyrint (TV seriál)
2003 Hem till Midgård (TV seriál)
2002 Bella bland kryddor och kriminella (TV seriál)
Skeppsholmen (TV seriál)
1999 Reuter & Skoog (TV seriál)
1998 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Monstret (S01E06)
1997 OP7 (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
Skilda världar (TV seriál)
1994 Du bestämmer (TV seriál)
1993 Morsarvet (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Badhuset

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)
1990 Fångarna på fortet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky