foto

Andrea Timková

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Šípková Růženka
1988 Šesťkrát žena (TV film)
1987 Predohra (TV film)
1985 Ozveny (TV film)
1984 Mat na dvadsať ťahov (TV film)
Pesničky do každého počasia - Vstupujte po jednom! (TV film)
1983 Husiarka a kráľ (TV film)
Svadba bude (TV film)
1982 Májový víkend (TV film)
1981 Môj otec (TV film)
Vták nociar
1980 Samorasty (TV film)
1979 Peter (TV film)
1978 Nie
Stůl pro čtrnáct (TV film)
1975 Kamarátka pre nás dvoch (TV film)
Čenkovej deti (TV film)

TV seriály

2014 Ochránci (TV seriál)
1986 Bakaláři (TV seriál)
... a měl tři dcery (S15E11)
1983 Bakaláři (TV seriál)
Překvapení (S12E25)
1980 A teraz sa rozhodni (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Hodina pravdy (TV pořad)
Varený a pečený (TV pořad)
2002 Varím, varíš, varíme a pečieme (TV pořad)
1998 Pevnosť Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky