foto

Ann Ayars

  • nar. 23.7.1918
    Hollywood, California, USA
  • zem. 27.2.1995 (76 let)
    Hemet, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1951 Hoffmannovy povídky
1943 Lidská komedie
The Youngest Profession
1942 Apache Trail
Dr. Kildare's Victory
Nazi Agent
Reunion in France
1941 Fiesta

TV seriály

1966 Batman (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace