foto

Frances Rafferty

  • nar. 16.6.1922
    Sioux City, Iowa, USA
  • zem. 18.4.2004 (81 let)
    Paso Robles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1961 Wings of Chance
1954 Shanghai Story, The
1952 Rodeo
1949 Old-Fashioned Girl, An
1948 Lady at Midnight
Money Madness
1947 Curley
Lost Honeymoon
The Adventures of Don Coyote
The Hal Roach Comedy Carnival
1946 Bad Bascomb
1945 Abbott and Costello in Hollywood
Hidden Eye, The
1944 Barbary Coast Gent
Broadway Rhythm
Dragon Seed
Mrs. Parkington
Twenty Years After - a.z.
1943 Dr. Gillespie's Criminal Case
Girl Crazy
Hitler's Madman
Pilot #5
Presenting Lily Mars
Slightly Dangerous
Swing Shift Maisie
Thousands Cheer
Young Ideas
1942 Fingers at the Window
Personalities
Seven Sweethearts
War Against Mrs. Hadley, The

TV seriály

1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 General Electric Summer Originals (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)
Stage 7 (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
Topper (TV seriál)
Your Favorite Story (TV seriál)
1952 Campbell Playhouse (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Dave and Charley (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Big Town (TV seriál)
Racket Squad (TV seriál)
Stars Over Hollywood (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
Oboler Comedy Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace