foto

Paul Langton

  • nar. 17.4.1913
    Salt Lake City, Utah, USA
  • zem. 15.4.1980 (66 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Horrible Horror - a.z.
1964 Hrdinové bez kalhot
Man's Favorite Sport?
Shock Treatment
Youngblood Hawke
1963 Dime with a Halo
Twilight of Honor
Čtyři z Texasu
1960 The Big Night
Three Came to Kill
1959 Invisible Invaders
Last Angry Man, The
The Cosmic Man
1958 Girl in the Woods
It! The Terror from Beyond Space
1957 Calypso Heat Wave
Chicago Confidential
The Incredible Shrinking Man
Utah Blaine
1955 Murder Is My Beat
To Hell and Back
Velký nůž
1954 Return from the Sea
Snow Creature
1953 Big Leaguer
Jack Slade
1948 Fighting Back
Trouble Preferred
Zrodila se píseň
1947 For You I Die
Moře trávy
My Brother Talks to Horses
The Romance of Rosy Ridge
1946 Magic On a Stick
Odvážná Lassie
The Hoodlum Saint
Till the Clouds Roll by
1945 Byli obětováni
Fall Guy
Hidden Eye, The
Purity Squad
The Thin Man Goes Home
This Man's Navy
What Next, Corporal Hargrove?
1944 Dark Shadows
Gentle Annie
Marriage Is a Private Affair
Třicet vteřin nad Tokiem
1943 First Comes Courage
Směr Tokio
The Cross of Lorraine
We've Never Been Licked

TV seriály

1972 Emergency! (TV seriál)
1970 The Immortal (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1964 Peyton Place (TV seriál)
1963 Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
On Thursday We Leave For Home (S04E16)
1962 The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
Tallahassee 7000 (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Where is Everybody? (S01E01)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Further Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
1957 Code 3 (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Celebrity Playhouse (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Damon Runyon Theater (TV seriál)
Front Row Center (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
Mayor of the Town (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Studio 57 (TV seriál)
The Brighter Day (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Lone Wolf (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 City Detective (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1952 Biff Baker, U.S.A. (TV seriál)
CBS Television Workshop (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Chevron Theatre (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
The Doctor (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
The Web (TV seriál)
Treasury Men in Action (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)
The Lone Ranger (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace