foto

Lance Patrick

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Nejlepší gangster
1999 Páté přes deváté
1992 Chaplin

TV seriály

2009 Hrdinové (TV seriál)
Nové začátky 2/2 (S04E02)
1997 Family Affairs (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Exorcism
Hunted, The

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Exorcism
Hunted, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace