foto

Lance Patrick

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Nejlepší gangster
1999 Páté přes deváté
1992 Chaplin

TV seriály

2011 Kancl (TV seriál)
The List (S08E01)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Závod o smrt (S01E07)
2009 Hrdinové (TV seriál)
Nové začátky 2/2 (S04E02)
1997 Family Affairs (TV seriál)
1996 Roseanne (TV seriál)
Springtime for David (S08E19)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Exorcism
Hunted, The

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Exorcism
Hunted, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace