foto

Takaši Cukamoto

  • nar. 27.10.1982 (37 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 High & Low: The Worst
Sadako
2018 Itosato
Wačigaija Itosato: Kjóonnatači no bakumacu
2015 Girls Step
Sugihara Čiune
2013 Enzai šikei (TV film)
Superúchyl
2012 Haiiro no niji (TV film)
2011 Hikaru hekiga (TV film)
Miluji tě, železnice
2010 Kikoku (TV film)
Koi suru Naporitan: Sekai de ičiban oišii aisarekata
Neko taxi
Onnatachi wa nido asobu (TV film)
Renai Gikyoku: Watashi to koi ni ochitekudasai
Ukrutnost
2009 Bokura no wandafuru deizu
Curibaka nišši 20
Curikiči Sanpei
Nakumonka
2008 Iesutadeizu
Ikigami
Kagehinata ni saku
Miracle Voice (TV film)
Yasashii senritsu
2007 Enma
Joru no Shanghai
Sono toki wa kare ni yoroshiku
Zázrak vánoční noci
2006 Fugaku Hyakkei Haruka Naru basho
Kisarazu Cat's Eye: World Series
Nada só só
Taijó no uta
2005 About Love
Meitantei Akafudži Takaši (TV film)
Tiger & Dragon Special (TV film)
Šinku
2004 Koibumi-biyori
2003 Gúzen ni mo saiaku na šónen
Kaminari haširu nacu
Kisarazu Cat's Eye: Nihon Series
Robokon
Rokkázu
2001 Drsné jaro
Ostří meče
2000 Battle Royale

TV seriály

2020 Papa ga mo Ičido Koi o Šita (TV seriál)
2019 Jocuba ginkó Harašima Hiromi ga mono mósu! Kono onna ni kakero! (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
další epizody (6)
Mada kekkon dekinai otoko (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Keidži 7nin (TV seriál)
Episode 10 (S05E10)
Episode 9 (S05E09)
Episode 8 (S05E08)
další epizody (10)
2018 Keidži 7nin (TV seriál)
Episode 10 (S04E10)
Episode 9 (S04E09)
Episode 8 (S04E08)
další epizody (10)
2017 Kono jo ni tajasui šigoto wa nai (TV seriál)
Sendžú Crazy Boys (TV seriál)
2016 Ija na onna (TV seriál)
Our House (TV seriál)
2015 Kari Kare (TV seriál)
2014 TEAM ~Keishicho Tokubetsu Hannin Sosahonbu~ (TV seriál)
2013 Detarame Hiro (TV seriál)
Kaiki Daisakusen: Mystery File (TV seriál)
Taiyo no Wana (TV seriál)
2012 Hungry! (TV seriál)
Papadoru! (TV seriál)
Pin Onna no Merry Christmas - Koi Shitai, Koi Shiyou to Shinai, Koi Dekinai (TV seriál)
Tōkyō Zenryoku Shōjo (TV seriál)
2011 Runaway ~Aisuru Kimi no Tame ni~ (TV seriál)
Sukúru!! (TV seriál)
2010 Genya (TV seriál)
Magerarenai Onna (TV seriál)
Nacu no koi wa nidžiiro ni kagajaku (TV seriál)
Nasake no onna: Kokuzeikjoku sasacukan (TV seriál)
2009 Teiô (TV seriál)
Tokyo Dogs (TV seriál)
2008 Kansa hôjin (TV seriál)
Shoni Kyumei (TV seriál)
2007 Hatači no koibito (TV seriál)
Kikujiro to Saki 3 (TV seriál)
Tokkyu Tanaka 3 Go (TV seriál)
2006 Kekkon dekinai otoko (TV seriál)
Teppan shôjo akane!! (TV seriál)
2005 Kikujiro to Saki 2 (TV seriál)
Tiger & Dragon (TV seriál)
2004 Fire Boys (TV seriál)
Fuufu (TV seriál)
Honto ni Atta Kowai Hanashi (TV seriál)
Ičiban taisecu na déto: Tókjó no sora Šanghai no jume (TV seriál)
Wakaba (TV seriál)
Čotto matte, kami-sama (TV seriál)
2003 Manhattan rabu stôrî (TV seriál)
Shin Yonigeya Honpo (TV seriál)
Stand Up!! (TV seriál)
2002 Kisarazu Cat's Eye (TV seriál)
Koi Seyo Otome (TV seriál)
Tókjó niwacuki ikkodate (TV seriál)
2001 Kizudarake no Love Song (TV seriál)
Rookie (TV seriál)
2000 Cinderella wa Nemuranai (TV seriál)
Kasouken no Onna (TV seriál)
1999 Futago Tantei (TV seriál)
Psychometrer Eiji 2 (TV seriál)
1998 Change (TV seriál)
Osorubeshi! Otonashi Karensan (TV seriál)
(TV seriál)
1997 Shokuinshitsu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky