foto

Jesper Salén

  • nar. 5.12.1978 (41 let)
    Lidingö, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Duch jezera
2003 Zlo mezi námi
2001 Festival
2000 Nahý
1999 Malá vánoční pohádka
1996 Chewing Gum
1995 Pensionat Oskar
1993 Prak

TV seriály

2016 Jävla klåpare (TV seriál)
2004 Om Stig Petrés hemlighet (TV seriál)
1997 Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
Vita lögner (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
Skuggornas hus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky