foto

Stan Shaw

  • nar. 14.7.1952 (66 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Rocky (1976)

    - Z filmu bylo vystřiženo několik scén. Například hádka Rockyho (Sylvester Stallone) s boxerem jménem Dipper Brown (Stan Shaw) o skřínku v šatně. Když tvůrci později tyto záběry hledali pro potřeby natáčení filmu Rocky V (1990), tak zjistili, že původní materiál někdo v průběhu let omylem spálil. Dnes tak z těchto slavných scén existuje již jen pár fotografií. (fifox)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jeepers Creepers 3
2016 Cassidy Way
2003 Detonátor
2002 Zbraň nebo kříž (TV film)
2000 Píseň svobody (TV film)
1998 Hadí oči
1996 Denní světlo
1995 Nevítaná návštěva
Ostrov hrdlořezů
1993 Když láska zabíjí (TV film)
Tělo jako důkaz
Vycházející slunce
Živý kokon (TV film)
1991 Smažená zelená rajčata
1990 Court-Martial of Jackie Robinson, The (TV film)
Strach
1989 Noci v Harlemu
1988 Červená řeka (TV film)
1987 Billionaire Boys Club (TV film)
Three Kings, The (TV film)
Záhrobní komando
1986 Busted Up
Gladiátor (TV film)
Pod nátlakem (TV film)
Příběh Mitche Snydera (TV film)
1985 Displaced Person (TV film)
When Dreams Come True (TV film)
1984 Útěk robotů
1983 Dirkham Detective Agency (TV film)
Příliš tvrdý
Venice Medical (TV film)
1980 Scared Straight! Another Story (TV film)
1979 Velký Santini
1978 The Boys in Company C
1976 Bingo Long Traveling All-Stars & Motor Kings, The
Rocky
Vražda na ulici (TV film)
1975 Darktown Strutters
1974 T.N.T. Jackson
Tirák Turner

TV seriály

2016 Code Black (TV seriál)
Landslide (S02E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Mirror Image (S12E07)
2002 Akta X (TV seriál)
Audrey Pauleyová (S09E11)
1994 Nebe a peklo (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v jazzovém klubu (S01E13)
1984 Maximum Security (TV seriál)
1983 The Mississippi (TV seriál)
1979 Kořeny (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)

Dokumentární

2013 Richard Pryor: Zapomeňte na logiku

TV pořady

2013 One (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace