foto

Vladimir Koševoj

  • nar. 1.9.1976 (44 let)
    Riga, Lotyšsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kadiš
Ně ždali
Oděsa
One Man Dies a Million Times
2018 Hoffmaniáda
Kupi meňa
2017 Leo i Uragan
Skripka
2016 Bremenskije razbojniki
Brut
2015 Perevodčik
2014 Arventur
2005 Svoja čužaja žizň (TV film)
2002 Doba ledová
Oligarch
2000 Vmesto meňa

TV seriály

2020 Kaťa i Blek (TV seriál)
Russkij plennik (TV seriál)
2019 Bezsonov (TV seriál)
2018 Mama (TV seriál)
2017 Chožděnije po mukam (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Semejnyje cennosti (E05)
Gostinica "Rossija" (TV seriál)
Kamennoje serdce (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
2015 Babje leto (TV seriál)
Opasnoje zablužděnije (TV seriál)
Zachvat (TV seriál)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Krjostnyj (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
Chutorjanin (TV seriál)
2012 Effekt Bogarně (TV seriál)
Ubiť Drozda (TV seriál)
2008 Luna v zenite (TV seriál)
2007 Prestuplenije i nakazanije (TV seriál)
2005 Tajnaja straža (TV seriál)
2004 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Gaďuka v sirope (S02E01)
2003 Rusové v Los Angeles (TV seriál)
Tajnyj znak 2. Vozvraščenije chozjaina (TV seriál)
Taxist (TV seriál)
2001 Tajny dvorcovych pěrevorotov. Rossija, věk XVIII. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky