foto

Gustaf Skarsgård

  • nar. 12.11.1980 (39 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Mladý švédský herec, který se narodil v hlavním městě Švédska, Stockholmu. Nedá se považovat za příliš známého a úspěšného herce, ale narodil se do herecké rodiny. Jeho otec Stellan Skarsgård je světoznámý herec a Gustavovi sourozenci Alexander, Bill a Valter jsou také herci.

Gustaf začal svou hereckou kariéru od roku 1984. Zpočátku se objevoval v malých televizních rolích a jeho první větší role nastala roku 2008, když si zahrál postavu Görana Skoogha ve švédské komedii PATRIK - věk 1,5. Další jeho významnou rolí byla účast v americkém filmu ÚTĚK ZE SIBIŘE z roku 2010. Roku 2013 se upsal k seriálu VIKINGS, kde ztvární jednu z hlavních postav.  Gustaf má pět sourozenců a dva nevlastní bratry.

Ondřej "Xavi6" Šedý

Herecká filmografie

Filmy

2019 438 dagar
2018 Little Match Girl
2017 Darling
2014 Tjuvarnas jul: Trollkarlens dotter
2013 Autumn Blood - Das Ende der Unschuld
Velký skok
Vi
Vikingové: Obětování (TV film)
Vikingové: Oloupený (TV film)
Vikingové: Zloba Seveřanů (TV film)
2012 Kon-Tiki
2011 Happy End
2010 Spolehni se
Útěk ze Sibiře
2009 May Fly
2008 Arn - Riket vid vägens slut
Mellan 11 och 12 (TV film)
Patrik - věk 1,5
2007 Arn
Wallander: Pyramiden
2006 Děti odvedle
2004 Babylonská nemoc
Ikke naken
2003 Detaljer
Swedenhielms (TV film)
Zlo mezi námi
2002 Den osynlige
Gåvan
Kontrakt
2001 Hem ljuva hem
1995 Sommaren
1989 Prima ballerina
Täcknamn Coq Rouge

TV seriály

2020 Prokletá (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 8 (E08)
další epizody (10)
2019 Vikingové (TV seriál)
Nejstrašnější věc (S05E17)
Buddha (S05E16)
2018 Westworld (TV seriál)
The Passenger (S02E10)
Les Écorchés (S02E07)
Akane No Mai (S02E05)
další epizody (5)
Vikingové (TV seriál)
Ztracený okamžik (S05E14)
Nový bůh (S05E13)
Nejodpornější vražda (S05E12)
další epizody (8)
2017 Vikingové (TV seriál)
Vzkaz (S05E06)
Zajatec (S05E05)
Plán (S05E04)
další epizody (11)
2016 Vikingové (TV seriál)
Všichni jeho andělé (S04E15)
Dvě cesty (S04E13)
Vidění (S04E12)
další epizody (14)
2015 Vikingové (TV seriál)
Mrtvý (S03E10)
Obrat (S03E09)
Před branami (S03E08)
další epizody (10)
2014 Vikingové (TV seriál)
Modlitba Páně (S02E10)
Volba (S02E09)
Ivan Bezkostný (S02E08)
další epizody (10)
2013 Vikingové (TV seriál)
Čas změn (S01E09)
Oběť bohům (S01E08)
Královské výkupné (S01E07)
další epizody (9)
2011 Bibliotekstjuven (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2006 Rebelové a hrdinové (TV seriál)
1996 Skuggornas hus (TV seriál)
1994 Min vän Percys magiska gymnastikskor (TV seriál)

Dokumentární

2013 The Galapagos Affair: Satan Came to Eden

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(33)