foto

Jurij Orlov

  • nar. 26.9.1948 (71 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Špion №1
2017 Opasnyj kruiz (TV film)
2015 Bělaja bělaja noč
2014 Já se nevrátím
2006 Gadkie lebedi
Luonto ja terveys (TV film)
Tranzit
2005 Svoja čužaja žizň (TV film)
2002 Ruská archa
2000 Romanovy: Věncenosnaja semja
1999 Vaarwel Pavel
1998 Tělo budět predano zemle, a staršij mičman budět pět
1996 Vozvraščenije Broněnosca
1995 Musique de l'amour: Robert et Clara, La (TV film)
1993 Akt
Ty u meňa odna
Žizň s idiotom
1992 Čekist
1990 Déjà vu
Sobačij pir
1989 Gu-Ga
Ono
1979 Zabuďtě slovo Smerť

TV seriály

2017 Arena dlja ubijstva (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Grifony (E02)
Kreščendo (E01)
Lačuga dolžnika (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Na krugi svoja (E10)
Častnaja sobstvennosť (E09)
Poslednij zajezd (E08)
další epizody (8)
2016 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tretij lišnij (S15E40)
2015 Inspektor Kuper (TV seriál)
Starosť (S02E07)
2014 Grigorij R. (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
2013 Berega mojej mečty (TV seriál)
Razvědčicy (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Pravosudije (S02E21)
Doznavatěl (TV seriál)
Spektakl (S02E10)
2012 Bělaja gvardija (TV seriál)
Gruz (TV seriál)
Ja otmeňaju smerť (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Slučaj na ochotě (S03E07)
Litějnyj (TV seriál)
Maska zla (S07E12)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
Něbesnyj sud (TV seriál)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Tulskij Tokarev (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Zabytyje (S04E12)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Skaněr (S02E17)
2008 Luna v zenite (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Trigorskij Otěllo (S02E02)
Vybor (S02E01)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Jantarnyj baron (TV seriál)
Perom i špagoj (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Domoj (S07E05)
2005 Mistr a Markétka (TV seriál)
Princessa i niščij (TV seriál)
2004 Legenda o Tampuke (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Čas Iks (S01E03)
Počerk ubijcy (S01E01)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
Ljubov imperatora (TV seriál)
Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2001 Čjornyj voron (TV seriál)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti 2 (TV seriál)
Imperija pod udarom (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Poputčiki (S01E02)
1993 Koň bělyj (TV seriál)

Dokumentární

2005 Sjostry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky