foto

Timur Badalbejli

  • nar. 5.7.1973 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ně bojsja, ja s toboj! 1919
2013 Intimní místa
Moskovskije sumerki (TV film)
2011 A nebylo lepšího bratra
2009 Polzjot zmeja
2006 Sbohem, Jižní město

TV seriály

2019 Pustyňa (TV seriál)
Zoloto Lagina (TV seriál)
2018 Gurzuf (TV seriál)
2017 Pobeditěli (TV seriál)
Těrritorija (TV seriál)
Častica vselennoj (TV seriál)
2016 Krizis něžnogo vozrasta (TV seriál)
Medsestra (TV seriál)
Šelest (TV seriál)
2015 Ukradennaja svaďba (TV seriál)
2014 Něbesnyj sud. Prodolženije (TV seriál)
Proščaj, ljubimaja (TV seriál)
Tureckij tranzit (TV seriál)
2005 Zlaté tele (TV seriál)
2001 Granica. Tajožnyj roman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace