foto

Igor Gordin

  • nar. 6.5.1965 (54 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Trenér
Věčnaja žizň Alexandra Christoforova
2016 Vselenskij zagovor
2014 Dubrovskij
2013 Moskovskije sumerki (TV film)
Sobačij raj
2012 Tanec Deli
2009 Kromov
2006 Mnogotočije
2003 Trio

TV seriály

2019 Skaži pravdu (TV seriál)
Sklifosovskij 7 (TV seriál)
Soděržanki (TV seriál)
2018 Operacija "Satana" (TV seriál)
2015 Vzroslyje dočeri (TV seriál)
2014 Něbesnyj sud. Prodolženije (TV seriál)
Proščaj, ljubimaja (TV seriál)
2013 Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Točka vzryva (TV seriál)
2012 Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
2009 Ivan Groznyj (TV seriál)
2008 Afganskij prizrak (TV seriál)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Živopisnaja Avanťura (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace