foto

Jean-François Stévenin

  • nar. 23.4.1944 (75 let)
    Lons-le-Saunier, Jura, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Les Grands squelettes
2017 Vénéneuses
2016 Jeunesse
Seances
2015 Fou d'amour
Mirage d'amour avec fanfare
Zakázaná komnata
2014 Ceux qui dansent sur la tête (TV film)
Le premier été (TV film)
Poslední diamant
2013 Le Renard Jaune
Une histoire d'amour
2012 Jako lev
Le Désert de l'amour (TV film)
O šnecích a lidech
Sestra
Upřímná přátelství
2011 De force
Johanka v zajetí
Nechte moje lidi jít!
Náhradní plán
Tata Bakhta (TV film)
Une folle envie
Valparaiso (TV film)
2010 Adieu Molitor
Má odpoledne s Margueritte
Čtyři milenci
2009 Hranice ovládání
La guerre des saintes (TV film)
Lignes de front
2008 Comme une étoile dans la nuit
Complot d´amateurs (TV film)
Dům u dálnice
Monde à nous, Un
Nuit de chien
V utajení
Vzdálená chvění
2007 Capitaine Achab
Chute libre
L'Affaire Ben Barka (TV film)
Le deal
Les Yeux bandés
Úsměv Melody
2006 Il a suffi que maman s'en aille...
Un jour d'été (TV film)
2005 Komisař Moulin: Únos (TV film)
Práce na farmě
2003 Bête du Gévaudan, La (TV film)
Des épaules solides (TV film)
Není to tak vážné
Volpone (TV film)
2002 Deux
La Repentie
Mischka
Muž z vlaku
2001 Baie de l'archange, La (TV film)
Bratrstvo vlků - Hon na bestii
De l'amour
Fils de zup
2000 Bratři Sestrovi
Entre l'arbre et l'écorce (TV film)
Love me
Total western
1999 Fait d'hiver
1998 ...Comme elle respire
Un père en plus (TV film)
À vendre
1997 Hrbáč
K
Parents modèles, Les (TV film)
1996 Aveux de l'innocent, Les
Bidochon, Les
Bratři Gravetové
J'ai deux amours (TV film)
L'éducatrice
Ricky (TV film)
1995 23:58
Fast
Noir comme le souvenir
Řekni mi své ano
1994 Láska je dětská hra (TV film)
Parano
Vlastenci
1993 De force avec d'autres
Dvakrát dvacet let (TV film)
À cause d'elle
1992 Deštník pro tři
Enveloppe, L'
Le Grand pardon II
Momo (TV film)
Oliviére, Oliviére
Poulets à l'amende (TV film)
1991 Chladný měsíc
Gamine, La
Ils n'avaient pas rendez-vous (TV film)
Philosophie dans le boudoir, La
Sushi sushi
1990 Peintures de guerre (TV film)
1989 Francouzská revoluce (TV film)
Manželé, ženy, milenci
Mona a já
Soule, La
Voisin de Paul, Le
1988 36 fillette
Běloch být dobré
Lune froide
Peaux de vaches
Quand je serai jeune
1987 Lettre perdue, La (TV film)
Noces de plomb (TV film)
Náhlý závan větru
Sale destin
1986 Double messieurs
Nenávidím herce
Salome
Večerní úbor
Wasp
1985 Grosse
Slovo policajta
Treasure Island
1984 Côté coeur, côté jardin
Ennemi public n° 2, L' (TV film)
Fluchtpunkt Berlin
Náš příběh
1983 La couleur de l'abîme (TV film)
Lettre d'un cinéaste: Jacques Rozier (TV film)
Pablo est mort (TV film)
Poussière d'empire
1982 Jeden pokoj ve městě
Passion
Y a - t - il un Français dans la salle?
1981 Merry-Go-Round
Neige
Psy
Severní most
Vzhůru do boje!
Vítězství
1980 Deux lions au soleil
Žoldáci
1979 Mais où et donc Ornicar
Roberte
Válka policajtů
Écoute voir...
1978 Adieu voyages lents
Le Passe-montagne
Želva na zádech
1977 Entrevu par l'indiscrétion d'un Judas
Machine, La
Midi midi 14
Vieux pays où Rimbaud est mort, Le
1976 Barocco
Kapesné
Voici la fin mon bel ami (TV film)
1974 Out 1: Spectre
Si j'te cherche... j'me trouve
1973 Americká noc
1971 Out 1
1970 Divoké dítě

TV seriály

2015 Falco - příběh poldy (TV seriál)
Chaos- 2ème partie (S03E02)
Chaos - 1ère Partie (S03E01)
Ainsi soient-ils (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2014 Frères d'armes (TV seriál)
Falco - příběh poldy (TV seriál)
La Mort dans l'âme (S02E02)
Le Sang de la vigne (TV seriál)
Le Mystère du vin jaune (S03E04)
2009 Lovec (TV seriál)
2008 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (5)
2002 Petit café (TV seriál)
2001 Láska a moře (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 Marseille (TV seriál)
1996 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Condamné à vivre (S02E04)
1993 Deux justiciers dans la ville (TV seriál)
1992 Police Secrets (TV seriál)
1991 Napoléon et l'Europe (TV seriál)
1990 Napoleon (TV seriál)
1984 Mistral's Daughter (TV seriál)
Série noire (TV seriál)
Noces de plomb (E36)
L'Ennemi public n° 2 (E01)
1982 All for Love (TV seriál)

Dokumentární

2016 Truffaut versus Godard (TV film)
2014 Rebel Francois Truffaut (TV film)
Tváří v tvář (TV seriál)
2002 Un jour dans la vie du cinéma français (TV film)
2000 Genet à Chatila
1999 Jean-Pierre Aumont, charme et fou-rires (TV film)
1990 Jacques Rivette (TV film)
1984 Cinématon
1980 Théâtre

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Le Passe-montagne

Host

TV pořady

2003 La méthode Cauet (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1988 Questions pour un champion (TV pořad)