foto

Ingra Liberato

  • nar. 21.9.1966 (52 let)
    Salvador, Bahia, Brazílie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ritos de Passagem
2001 3 Histórias da Bahia
2000 Eu Não Conhecia Tururu
1997 Cangaceiro, O

TV seriály

2005 Segredo (TV seriál)
1997 Indomada, A (TV seriál)
1995 Decadência (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)
1990 História de Ana Raio E Zé Trovão, A (TV seriál)
Pantanal (TV seriál)
1989 Pacto de Sangue (TV seriál)
Tieta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace