foto

Signe Egholm Olsen

  • nar. 9.5.1980 (37 let)
    Århus, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Fuglene over sundet
2014 Nordic Factory
Sundays
2013 Hodina rysa
2012 Tarzan bábovka
2010 Hash
Pravda o mužích
2009 Bratrstvo
2007 Útěk do divočiny
2006 Hundeøjne
2005 Síla Severu
Velký den

TV seriály

2013 Vláda (TV seriál)
Volby (S03E10)
Rozum a cit (S03E09)
Vlastní postoj (S03E08)
další epizody (4)
2011 Vláda (TV seriál)
Poznámka mimořádné povahy (S02E10)
Právo na soukromí (S02E09)
Oni a my (S02E06)
2010 Vláda (TV seriál)
Nevidět, neslyšet, nemluvit (S01E07)
Státní návštěva (S01E06)
Ctnost uprostřed (S01E01)
2009 Pact (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace