foto

Sandi Sissel

  • nar. 9.8.1949 (69 let)
    Paris, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Karaoke Girl
2002 In the Echo (TV film)
1999 Útes
1998 Barneyho velká dobrodružství
1997 Bezzubí (TV film)
1996 Radiant City (TV film)
Soul of the Game (TV film)
Suddenly (TV film)
1995 Dad, the Angel & Me (TV film)
Great Mom Swap, The (TV film)
1994 Dragstrip Girl (TV film)
Všechno je dovoleno!
1993 Full Eclipse (TV film)
It's Nothing Personal (TV film)
V zajetí (TV film)
1991 Keeping Secrets (TV film)
Lidé pod schody
Žádné tajnosti
1990 Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
Jeho syn (TV film)
1988 Sallam Bombay!

TV seriály

2006 Night Stalker (TV seriál)
Into Night (E08)
2000 Wilder Days (TV seriál)
Young Americans (TV seriál)
1997 Noční hříchy (TV seriál)
1994 Philly Heat (TV seriál)
1993 Prváci (TV seriál)
1990 Flash (TV seriál)
1988 Báječná léta (TV seriál)
Školní večírek (S01E06)
Námluvy (S01E05)
Andílek Karen (S01E04)

Dokumentární

2012 Free Angela and All Political Prisoners
2004 Going Upriver: The Long War of John Kerry
2000 Endurance: Shackleton's Legendary Antarctic Expedition, The
1990 Songs for Drella
1989 Heavy Petting
1988 Calling the Shots
1987 A Stitch for Time
1986 Mother Teresa
1985 American Masters (TV seriál)
Witness to War: Dr. Charlie Clements
1984 Before Stonewall
1983 Anarchism in America
Chicken Ranch
1979 The Wobblies
1974 Nova (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2007 Ženy za kamerou
1992 Visions of Light

Režijní filmografie

Dokumentární

1983 Chicken Ranch

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace