foto

Mauricette Laurence

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Les Trois frères, le retour
Prêt à tout
Sex v Paříži
2013 Le Week-End
2010 Un mari de trop (TV film)
2008 Klientka
2003 France Boutique
1999 Tout tout près
1997 Amour à l'ombre, L' (TV film)
1993 Dočasná rodina (TV film)
1992 Clowning Around

TV seriály

2015 Znovuzrozeni (TV seriál)
Virgil (S02E04)
2014 Détectives (TV seriál)
Cavale (S02E08)
2012 Signé Mireille Dumas (TV seriál)
2000 Victoria, nebo bolest žen (TV seriál)
1992 Chien et chat (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky