foto

Čúdži Kinošita

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1988 Takasebune
Čiči
1986 Šin Jorokobi mo kanašimi mo ikutošicuki
1984 Šura no mure
1983 Děti z Nagasaki
1982 Modori-gawa shinju (TV film)
1980 Čiči jo haha jo!
1979 Torakku yarô: Neppû 5000 kiro
Truck jaró: Furusato to kjúbin
1978 Tono Eidžiró no Mito Kómon
Torakku yarô: Totsugeki ichiban hoshi
Truck jaró: Ičiban hoši kita e kaeru
1977 Shiokari Pass
Truck jaró: Dokjó ičiban hoši
Truck jaró: Otoko ippiki Momodžiró
1976 Futari no iida
Sri Lanka no ai to wakare
Torakku yarô: Tenka gomen
1975 Torakku jaró: Goiken mujó
Torakku yarô: Bakusô ichiban hoshi
1974 Kigeki: Damaši no džingi
1973 Gendai ninkjóši
Golgo 13
Jamagučigumi sandaime
1972 Džunko intai kinen eiga: Kantó hizakura ikka
Kogaraši mondžiró
Šówa onna bakuto
Šówa zankjóden: Jaburegasa
1971 Fuji Keiko Waga uta no arukagiri
Hibotan bakuto: Oinoči itadakimasu
Nihon jakuzaden: Sóčó e no miči
Šówa zankjóden: Hoero karadžiši
1970 Gendai ninkyô kyôdai-bun
Kigeki: Sore ga otoko no ikiru miči
Čibikko Remi to meiken Kapi
Čizome no daimon
1969 Hibotan bakuto: Nidaime šúmei
Mijo-čan no tame nara zen'in šúgó!!
Nihon jokyo-den: kyokaku geisha
Tarekomi
Wakare
1968 Kigeki: Dantai rešša
Nihon jokyo-den: tekka geisha
Rikugun čóhó 33
1967 Chichiko gusa
Kigeki: Kjúkó rešša
Natsukashiki fue ya taiko
Toseinin
Zankjó abarehada
Âa Kimi ga Ai
1966 Daikaidžú kettó: Gamera tai Barugon
Danrjú
Nacukašii furaibo
Nihon ankokugai
Ninkjó jawara ičidai
Tairiku nagaremono
1965 A, zerosen
Buraikan jingi
Kuroi neko
Obi o toku Natsuko
Suspense per un assassino
不倫
1964 Kenji Kirishima Saburô
Kóge
Mesu
Samurai větroplach
Ódeiri
この空のある限り
1963 Joru no haitó
Kaze no šisen
Kekkonšiki kekkonšiki
Seki no jatappe
Uogaši no senpú musume
Utae wakódotači
Šitó no densecu
1962 Futari de aruita iku haru aki
Kanašimi wa icumo haha ni
Koi ja koi nasuna koi
Kotoši no koi
Kásan nagaiki šite ne
Ottamage ningjo monogatari
Sanga ari
1961 "Nendo no omen" jori: Káčan
Andžu to Zušiómaru
Cuma ari ko ari tomo arite
Eien no hito
Furusato wa midori nariki
Kanašiki 60 sai
Kenshin
Kiiroi fúdo
Kiri to kage
Lidský úděl 5.: Přeskočit smrt
1960 Fuefukigawa
Haru no jume
Jonmannin no mokugekiša
Rokudenaši
Ruten no óhi
Shiroi hada to kiiroi taicho
Tenka no Kaidanji Tosshin Tarô
1959 Hahakogusa
Kazabana
Kaze no naka no hitomi
Kjó mo mata kakuteari nan
Kôdo nanasen metoru: kyôfu no yojikan
Lidský úděl 1.: Čistá láska
Lidský úděl 3.: Hrozba války
Sekišunčó
1958 Hakudža den
Kaze to onna to tabigarasu
Kindan no suna
Kono ten no nidži
Narajama bušikó
Ten to sen
Ukijoburo
1957 Džiročó gaiden: Išimacu to oiwake Sangoró
Fuzen no tomošibi
Jorokobi mo kanašimi mo ikutošicuki
Smršť
Černá řeka
1956 Anata kaimasu
Izumi
Jújakegumo
Kabe acuki heja
Kakubó sanbagarasu
Kodomo no me
Namida
Taijó to bara
1955 Bomeiki
Mune jori mune ni
Nogiku no gotoki kimi nariki
Seišun kóro: Umi no wakódo
Tói kumo
1954 Izu no odoriko
Kono hiroi sora no dokoka ni
Miccu no ai
Nidžúši no hitomi
Onna no sono
1953 Džinanbó
Gutei kenkei
Hana fuku kaze
Magokoro
Nihon no higeki
Šin Tókjó kóšinkjoku
1952 Ašita wa gekkjúbi
Carmen džundžó su
Konna wataši džanakatta ni
Musuko no seišun
Musume wa kaku kógi suru
Tonkacu taišó
1951 Carmen kokjó ni kaeru
Příběh milované ženy
Tekirei san'nin musume
Tenši mo jume o miru
Umi no hanabi
Zemma
Šónenki
1950 Konjaku jubiwa
1949 Jaburedaiko
Odžó-san kanpai
Yotsuya kaidan, Part II
Šikimin no supócu ó
Šinšaku: Jocuja kaidan
1948 Cuisekiša
Hakai
Onna
Waga šógai no kagajakeru hi
Yuwaku
Šimikin no ó! Šiminšokun
Šózó
1947 Andžóke no butókai
Fušičó
Kekkon
1946 Waga koi seši otome

TV seriály

1977 Tokusó saizensen (TV seriál)
1974 Akai meiro (TV seriál)
1972 Calimero (TV seriál)
Shin Hasegawa Series, The (TV seriál)

Dokumentární

1972 Tsuchikure

Herecká filmografie

Filmy

1949 Jaburedaiko
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace