foto

Ulla Isaksson

  • nar. 12.6.1916
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 24.4.2000 (83 let)
    Vallentuna, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Begriper du inte att jag älskar dig? (TV film)
1986 De två saliga (TV film)
1972 Poslední dům nalevo - původní scénář
1964 Klänningen
1962 Siska - en kvinnobild
1960 Pramen panny
1958 Než se rozední

Spisovatelská filmografie

Filmy

1986 De två saliga (TV film) - kniha
1953 Kvinnohuset - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky