foto

Tor Isedal

  • nar. 20.7.1924
    Norrköping, Östergötlands län, Švédsko
  • zem. 18.2.1990 (65 let)
    Nynäshamn, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Roland Hassel polis - Offren (TV film)
1987 Mio, můj Mio
Mälarpirater
1986 Bödeln och skökan (TV film)
1984 Akce "Mořské panny" (TV film)
1977 Victor Frankenstein
1976 Predikare-Lena (TV film)
Scapins rackartyg (TV film)
1975 I död mans spår
Lejonet och jungfrun
1974 Erik XIV (TV film)
Sängkamrater
1971 Dagmar's Hot Pants, Inc.
Exponerad
Gunghästen (TV film)
1970 Kyrkoherden
Pippi v zemi Taka-Tuka
1969 Biprodukten (TV film)
Kameleonterna
Solens barn (TV film)
1968 Komedi i Hägerskog
Markurells i Wadköping (TV film)
Repetitionen (TV film)
1967 En sån strålande dag
Glasmenageriet (TV film)
Roseanna
1966 Adamsson i Sverige
Hotet (TV film)
Ormen
Tartuffe (TV film)
1965 Morianerna
1964 Bröllopsbesvär
Är du inte riktigt klok?
1963 Ett drömspel (TV film)
Kurragömma
1962 En nolla för mycket
Panenka
Siska - en kvinnobild
Vita frun
1961 Eurydike (TV film)
Frisöndag (TV film)
Stöten
1960 Björnen (TV film)
Kapplöpningen (TV film)
Pramen panny
1959 Måsen (TV film)
Oväder på Sycamore street (TV film)
Skuggornas klubb (TV film)
1958 Rabies (TV film)
1955 Den underbara lögnen
1954 Flicka utan namn
1953 Barabbas

TV seriály

1990 Kära farmor (TV seriál)
S*M*A*S*H (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)
1983 Mäster Olof (TV seriál)
Spanarna (TV seriál)
1981 Skärp dig, älskling (TV seriál)
1979 Godnatt, jord (TV seriál)
1978 Hedebyborna (TV seriál)
1975 Tjocka släkten (TV seriál)
1972 Barnen i höjden (TV seriál)
1970 Söderkåkar (TV seriál)
1968 Bombi Bitt och jag (TV seriál)
1967 Drottningens juvelsmycke (TV seriál)
1962 Halsduken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace