foto

Axel Düberg

  • nar. 17.10.1927
    Stockholm, Švédsko
  • zem. 6.10.2001 (73 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Zorn (TV film)
1993 Prak
Tryggare kan ingen vara...
1991 Kopplingen (TV film)
Sanna kvinnor (TV film)
1989 Alla älskade Alice (TV film)
1987 Hästens öga (TV film)
Ondskans år (TV film)
1986 Fläskfarmen (TV film)
Plötsligt skulle vi skiljas (TV film)
1982 Brusten himmel
Fanny a Alexandr
1981 Kocourek Petřík
1980 Ett drömspel (TV film)
Kärleken
1979 Min älskade
1977 Tabu
1975 Garaget
Lejonet och jungfrun
1969 Otec
1968 Hanba
1966 Prinsessan
Yngsjömordet
1965 ...för vänskaps skull...
1964 A co všechny ty ženy
1963 Adam och Eva
En söndag i september
Kurragömma
1962 Eskapad (TV film)
1961 Karneval
1960 De lyckliga bröderna (TV film)
Ett glas vatten (TV film)
Oväder (TV film)
Pramen panny
Ung och grön (TV film)
Ďáblovo oko
1959 Den inbillade sjuke (TV film)
Skuggornas klubb (TV film)
Vår ofödde son (TV film)
1958 Rabies (TV film)
Tvář
1955 Sny žen

TV seriály

1998 Pip-Larssons (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1986 Sammansvärjningen (TV seriál)
1981 Skärp dig, älskling (TV seriál)
1980 Sinkadus (TV seriál)
1978 Strandvaskeren (TV seriál)
1975 Schaurige Geschichten (TV seriál)
1972 Barnen i höjden (TV seriál)
1970 Röda rummet (TV seriál)
1968 Bombi Bitt och jag (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace