foto

Bertil Norström

  • nar. 9.9.1923
    Sala, Västmanlands län, Švédsko
  • zem. 6.9.2012 (88 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Persona non grata
1995 Alfred
Stora och små män
1994 Utmaningen (TV film)
1993 Glädjekällan
1992 Kejsarn av Portugallien (TV film)
Min store tjocke far
Nedělňátka
S nejlepšími úmysly
1991 Milujeme golf
1989 Kdo skáče nejvýš
1987 Lysande landning (TV film)
Paganini från Saltängen (TV film)
1986 Anmäld försvunnen (TV film)
De två saliga (TV film)
Kunglig toalette (TV film)
Skånska mord - Esarparen (TV film)
1985 Det är mänskligt att fela (TV film)
1983 Lyckans ost
1982 Dom unga örnarna (TV film)
1981 Höjdhoppar'n
Kdo nám vzal šroub?
Rasmus na cestách
1980 Sverige åt svenskarna
1977 Bratři Lví srdce
1973 Pistolen
Scény z manželského života
1972 Michal dělá pořádek
Ture Sventon - Privatdetektiv
1971 Skräcken har 1000 ögon
1970 Lyckliga skitar
Ministern
Švédská lovestory
1969 Ni ljuger
1968 Exercis (TV film)
Komedi i Hägerskog
Lekar i kvinnohagen (TV film)
Mladé ženy
1967 Trettondagsafton (TV film)
1966 Etienne (TV film)
1964 En av sju (TV film)
1963 Smutsiga händer (TV film)

TV seriály

2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2007 Hjälp! (TV seriál)
2003 Talismanen (TV seriál)
2002 Familjen (TV seriál)
1996 Nudlar och 08:or (TV seriál)
1995 En nämndemans död (TV seriál)
Sjukan (TV seriál)
1994 Du bestämmer (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1991 Den goda viljan (TV seriál)
1988 Kråsnålen (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)
1986 Prästkappan (TV seriál)
Rasmus na cestách (TV seriál)
Sammansvärjningen (TV seriál)
1985 Bröderna Lejonhjärta (TV seriál)
Det blåser på månen (TV seriál)
Vägen till Gyllenblå! (TV seriál)
1983 Profitörerna (TV seriál)
1981 Babels hus (TV seriál)
1979 Mor gifter sig (TV seriál)
1978 Hedebyborna (TV seriál)
1977 Čestné modré oči (TV seriál)
1974 Emil i Lönneberga (TV seriál)
När Emil for till marknaden (E04)
1969 Herkules Jonssons storverk (TV seriál)
1967 Drottningens juvelsmycke (TV seriál)

Dokumentární

1982 Mamma

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace