foto

Zuzana Tlučková

  • nar. 9.2.1962 (56 let)
    Košice, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodila sa 9. 2. 1962 v Košiciach. Odmalička účinkovala v televíznych reláciách pre deti. Študovala na gymnáziu v Košiciach a potom ju prijali na VŠMU do Bratislavy. Po skončení herectva odštartovala svoju kariéru v roku 1985 pôsobením na Novej Scéne v Bratislave, kde účinkovala do roku 1990. Potom sa stala herečkou v slobodnom povolaní. Jej domovským divadlom je divadlo West.

Dnes hosťuje vo viacerých divadlách, účinkuje napríklad v komédiách Mandarínková izba, Posledný z milencov alebo Šiesti v pyžame. Jej tvár je však dobre známa aj z televíznych obrazoviek, kde sa v poslednom čase vžíva do úloh rôznych postáv v humoristických reláciách. Jednu z hlavných úloch zahrala v úspešnom seriáli Susedia a Priateľky.

Ocenenia:
- 1994 ocenenie za dabing v seriáli Jednoducho Mária "Žena roka"

Kristína "Kikania" Korecová

Herecká filmografie

Filmy

2002 Kvet šťastia (TV film)
1999 Fiaker číslo 21 (TV film)
1996 O hlúpej žene (TV film)
1994 Tri poviedky so Zdenou Gruberovou (TV film)
Vášnivé známosti 2 (TV film)
1993 Bakchus (TV film)
Hudobné rozprávky (TV film)
K.O. (TV film)
1992 Najdúch (TV film)
1991 Dobrodinec (TV film)
Druhý komediant (TV film)
Havran (TV film)
Machinko (TV film)
Rozprávka rozprávok (TV film)
1990 Fuente ovejuna (TV film)
Jezuliatko (TV film)
Lompinove šibalstvá (TV film)
Piata pečať (TV film)
Puto najsilnejšie (TV film)
Rozprávka o tichej krajine (TV film)
1989 Hovoriť na Silvestra pravdu (TV film)
Novinári (TV film)
Tak sa na mňa prilepila (TV film)
Tanec nad plačom (TV film)
Čertiská (TV film)
1988 Jubileum (TV film)
Vaša vec, pán komisár (TV film)
Ženatý cez deň, slobodný v noci (TV film)
1987 Hľadanie šťastnej chvíle (TV film)
Odborník na množiny (TV film)
Skúška vedenia (TV film)
Tristotridsaťtri strieborných prepelíc (TV film)
Vizitka (TV film)
Vytriezvenie (TV film)
1986 Guľaté tajomstvo (TV film)
Keby to naši vedeli (TV film)
O všetečnom zvedavcovi (TV film)
Sen o kováčovi (TV film)
Tučná princezná (TV film)
Višňový sad (divadelní záznam)
1985 Borgis (TV film)
Hlupákovo šťastie (TV film)
Ján Literát (TV film)
Kamenný chodníček (TV film)
Líška a hrozno (TV film)
Tu musíš žiť (TV film)
Vrabčie lásky (TV film)
1984 Bezvýznamná žena (TV film)
Epizóda (TV film)
Heloisa a Abelard (TV film)
Kde vtáci nespievajú (TV film)
Keď jubilant plače (TV film)
Múdra princezná (TV film)
Na sklonku rokov (TV film)
Čierny slnovrat (TV film)
1983 Balada o dome a chodcovi (TV film)
Drotár (TV film)
Magma (TV film)
Transplantácia slepého čreva (TV film)
Výlet do mladosti (TV film)
1982 Májový víkend (TV film)
Na konci diaľnice
1981 Fiškus zo siedmej triedy (TV film)
1980 Sivá húska (TV film)
1979 Múdra Jana (TV film)

TV seriály

2018 Prázdniny (TV seriál)
Už aby sme tam boli! (S02E01)
Susedia (TV seriál)
Mikuláš (S05E14)
Rozchod (S05E13)
Kde je dieťa? (S05E12)
další epizody (39)
2016 Zoo (TV seriál)
2014 Superhrdinovia (TV seriál)
Kŕdeľ (E02)
2013 Kolonáda (TV seriál)
2008 Kutyil s.r.o. (TV seriál)
Panelák (TV seriál)
Priateľky (TV seriál)
2007 Susedia (TV seriál)
Silvester u Susedov - Prekvapenie (S03E17)
Vianoce (S03E16)
Darčeky (S03E15)
další epizody (34)
2006 Susedia (TV seriál)
Silvester (S01E17)
Vianoce (S01E16)
Darčeky (S01E15)
další epizody (17)
1995 Škriatok (TV seriál)
1993 Qyx a Qyxová (TV seriál)
1992 Indické rozprávky (TV seriál)
1987 Päť zŕn (TV seriál)
Stará cihelna (TV seriál)
1985 Domov (TV seriál)
1980 Bakalári (TV seriál)

TV pořady

2017 Záhady tela (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
2009 Bez servítky (TV pořad)
Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2008 Chodili sme spolu (TV pořad)
2007 Takí sme boli (TV pořad)
2006 Hurikán (TV pořad)
2002 O 3 štart (TV pořad)
1996 Telecvoking (TV pořad)
1986 Recepty na slávu (TV pořad)
1983 Smejeme sa storočiami (TV pořad)
Strapatí gentlemani (TV pořad)
1974 Zlatá brána (TV pořad)
1971 Vtipnejší vyhráva (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace