foto

Jukka Voutilainen

  • nar. 2.10.1949 (69 let)
    Varpaisjärvi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sosiaalinen yhteys
2013 Kontrolli
2012 Self Help (studentský film)
2009 Pitkä tie
2007 Tali-Ihantala 1944
2005 Puhdas päämäärä (TV film)
Puhtaaksikirjoittaja (TV film)
Varpunen jouluyönä
2003 Raid
2002 Kylmä muuri (TV film)
Tappava säde (TV film)
2000 Sano Oili vaan (TV film)
1999 Tanssi perhoseni tanssi (TV film)
1997 Palava rakkaus (TV film)
Palkkasoturi
1994 Kissan kuolema
1993 Frank Viides (TV film)
1989 Aito Halonen (TV film)
Aktivistit ja Andersson 1919 (TV film)
Katso naamion taa (TV film)
1988 Palkinto (TV film)
1987 Punainen ruukku (TV film)
1986 Maailman paras (TV film)

TV seriály

2016 Syke (TV seriál)
Jumalan kärpäslätkä (S03E10)
2015 Roba (TV seriál)
Tuoretta verta (S02E03)
2010 Avsked (TV seriál)
Naisia kaupungilla (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
Työsuhde (E04)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Metsästystä (E02)
2006 Presidentit (TV seriál)
Elinikäinen presidentti (E08)
2001 Kivi ja kilpi (TV seriál)
Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
Taivas sinivalkoinen (TV seriál)
2000 Ota mut kyytiin (TV seriál)
1999 Enon varjo (TV seriál)
Kuolet vain kahdesti (E06)
Tappajain jäljillä (E04)
Hongkongilainen perhonen (E03)
Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Team Ahma (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1996 Mahdottoman tavallinen Jorma Laine (TV seriál)
Sergein totuus (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
Rapman (TV seriál)
Kovaa maata (TV seriál)
Vaikeat valinnat (S01E12)
Yllätys (S01E11)
1994 Kovaa maata (TV seriál)
Tastula iskee taas (S01E09)
Tastula iskee (S01E07)
Tomaatin taimen (S01E05)
další epizody (4)
1993 Heikompi astia (TV seriál)
Kaksoishäät (E08)
Ne yöt ovat valgeat (E06)
Polttaa ja kärventää (E05)
další epizody (7)
Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
1990 Lottovoittajien maa (TV seriál)
Pirunnyrkki (TV seriál)
Ruusun aika (TV seriál)
1988 Poliisijuttu (TV seriál)
Suomalainen piruetti (E01)

Dokumentární

2014 Suuri asekeskustelu
2013 Valtiopeli 1863 (TV film)
2001 Suomi ylös - Palkat alas (TV film)
2000 Pankit tilillä (TV film)
1997 Isoisä Durovin Ihmemaa (TV film)

Host

TV pořady

2010 Neljän tähden illallinen (TV pořad)
1988 Annan ja Vasilin rakkaus (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace