foto

Wojciech Solarz

  • nar. 13.4.1979 (40 let)
    Michalin, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Miszmasz czyli Kogel Mogel 3
2017 Bodo
2015 Performer
2014 Bobry
Bohové
Fotograf
Město 44
2013 Jak gleboki jest ocean
Walesa: člověk naděje
2011 80 milionů
Varšavská bitva 1920
2010 Śniadanie do łóżka
2009 Afonia i pszczoły
Love and Dance
Nigdy nie mów nigdy
Popiełuszko. Wolność jest w nas
U Pana Boga za miedzą
2007 U Pana Boga w ogródku
2006 Jasminum
Strajk - Die Heldin von Danzig
Tylko mnie kochaj
2005 Solidarita, solidarita
Teraz ja
Óda na radost

TV seriály

2019 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S10E13)
Episode 11 (S10E11)
Episode 7 (S10E07)
další epizody (6)
2018 W rytmie serca (TV seriál)
Wszystko zostaje w rodzinie (S03E09)
Przyjaciel od serca (S03E08)
Niespodziewane spotkanie (S03E03)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 3 (S09E03)
Episode 1 (S09E01)
Episode 13 (S08E13)
další epizody (8)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Epidemia (S01E12)
W pętli (S01E11)
Nieproszeni goście (S01E09)
další epizody (5)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
další epizody (14)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (8)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
Episode 10 (S05E10)
další epizody (15)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Krąg czułości (E13)
Komitet rodzicielski (E12)
Olga wychodzi za mąż (E11)
další epizody (13)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
další epizody (20)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 9 (S01E09)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (4)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Plecak pełen dolarów (S06E10)
Konfrontacja (S06E09)
Sąd leśny (S06E08)
další epizody (6)
2012 Paradoks (TV seriál)
Animalia (E10)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2009 Sprawiedliwi (TV seriál)
2004 Oficer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace