foto

Maciej Makowski

  • nar. 15.3.1979 (40 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rokenrolový Eddie
2016 Planeta single
2015 Klub tuláků
2013 Tajemnica Westerplatte
2011 80 milionů
2005 Pár osob, krátkej čas
2003 Počasí na zítra
2002 Sfora: Bez litości

TV seriály

2019 W rytmie serca (TV seriál)
Dobry człowiek (S05E06)
Jak z obrazka (S05E05)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Gra w zielone (E12)
Ślepy los (E09)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 12 (S09E12)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Diagnoza: Morderstwo (S03E09)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
2009 Sprawiedliwi (TV seriál)
2005 Klinika samotnych serc (TV seriál)
2004 Calkiem nowe lata miodowe (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)

Dokumentární

2008 My, cichociemni. Głosy żyjących

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky