foto

Małgorzata Rożniatowska

  • nar. 29.4.1950 (70 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Krime story. Love story
Zieja
2019 Miszmasz czyli Kogel Mogel 3
Proceder
2016 Spojené státy lásky
2014 Wybraniec
2011 Trzy siostry T
Wyjazd integracyjny
2007 Čas umírat
2003 Birkenau
2001 Ahoj, Terezko
Pieniądze to nie wszystko
2000 Pierwszy milion
1999 Dluh
Egzekutor
Gwiazdka w Złotopolicach (TV film)
Jak narkotyk
Na koniec świata
1998 Młode wilki 1/2
1997 Dzieci i ryby
Prostytutki
Przystań
Szczęśliwego Nowego Jorku
1996 Gry uliczne
Netvor
Pokuszenie
1995 Awantura o Basię
1994 Faustina - apoštol Božího milosrdenství
1993 Kraj świata (TV film)
Tu stoję... (TV film)
1990 Mów mi Rockefeller
1989 Tři sta mil do nebe
1985 Dziewczeta z Nowolipek
1983 Nadzór
1982 Krzyk
1975 Awans
1974 Chleba naszego powszedniego (TV film)

TV seriály

2019 Za marzenia (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2018 1983 (TV seriál)
Requiem (E08)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Mieć to coś (S03E06)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (9)
Przypadki Cezarego P. (TV seriál)
Wielki film (E13)
Mąż (E12)
Coming Out (E09)
další epizody (9)
2014 Zločin (TV seriál)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Przytułek (S07E12)
2011 Instynkt (TV seriál)
Znak Lucyfera (E04)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Gwiazdeczka (S05E01)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)
1997 Zaklęta (TV seriál)
Złotopolscy (TV seriál)
1994 Bank nie z tej ziemi (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog VI (E06)
Mistr a Markétka (TV seriál)
1978 Ślad na ziemi (TV seriál)
1976 Daleko od szosy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky