foto

Małgorzata Rożniatowska

  • nar. 29.4.1950 (69 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Miszmasz czyli Kogel Mogel 3
2016 Spojené státy lásky
2014 Wybraniec
2011 Trzy siostry T
Wyjazd integracyjny
2007 Čas umírat
2003 Birkenau
2001 Ahoj, Terezko
Pieniądze to nie wszystko
2000 Pierwszy milion
1999 Dluh
Egzekutor
Gwiazdka w Złotopolicach (TV film)
Jak narkotyk
Na koniec świata
1998 Młode wilki 1/2
1997 Dzieci i ryby
Prostytutki
Przystań
Szczęśliwego Nowego Jorku
1996 Gry uliczne
Netvor
Pokuszenie
1995 Awantura o Basie
1994 Faustina - apoštol Božího milosrdenství
1993 Tu stoję...
1990 Mów mi Rockefeller
1989 Tři sta mil do nebe
1985 Dziewczeta z Nowolipek
Nadzór
1982 Krzyk
1975 Awans
1974 Chleba naszego powszedniego (TV film)

TV seriály

2019 Za marzenia (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2018 1983 (TV seriál)
Requiem (E08)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (9)
Przypadki Cezarego P. (TV seriál)
2014 Zločin (TV seriál)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
1999 Tygrysy Europy (TV seriál)
1997 Zaklęta (TV seriál)
Złotopolscy (TV seriál)
1994 Bank nie z tej ziemi (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1990 Mistr a Markétka (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog VI (E06)
1978 Ślad na ziemi (TV seriál)
1976 Daleko od szosy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace