foto

Petra Tarjanne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1993 Toinen luonto (TV film)
1992 Kesän viimeinen päivä (studentský film)
Mestari
Takapihan sankarit
1991 Muuttolinnun aika
Uppo-Nalle
1990 Amor ampuu ohi
1989 Anni tahtoo äidin
1986 Näkemiin, hyvästi

TV seriály

2003 Remontti (TV seriál)
1996 Nortia (TV seriál)
1988 Isku suoneen (TV seriál)
III-osa (E03)
II-osa (E02)
I-osa (E01)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Takapihan sankarit

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace