foto

Lydia Bosch

  • nar. 26.11.1963 (55 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Reality
2013 La Hermandad
2000 You're the One (una historia de entonces)
1997 Nadoraz
1996 Palace
1995 Casa en las afueras, Una
Todos a bordo (TV film)
1993 Mi hermano del alma
1992 Adeus Princesa
1989 Caminos de tiza
El acto
La luna negra
1988 Jarrapellejos
1987 Extranger-oh! de la calle Cruz del Sur, El
1986 El Disputado voto del señor Cayo
1985 El Caballero del dragón

TV seriály

2018 La verdad (TV seriál)
2014 Sin identidad (TV seriál)
2005 Motivos personales (TV seriál)
2001 Dime que me quieres (TV seriál)
1998 Pin plus (TV seriál)
1995 Médico de familia (TV seriál)
Quién da la vez (TV seriál)
1993 Lleno, por favor (TV seriál)
1990 Forja de un rebelde, La (TV seriál)
J.M. presenta (TV seriál)
1989 Pták v bouři (TV seriál)

Dokumentární

2014 V podivné zemi - a.z.
2009 50 años de (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 ¡Qué tiempo tan feliz! (TV pořad)
2007 Memòries de la tele (TV pořad)
1972 Un, dos, tres... responda otra vez (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky